acadon AG is al meer dan 30 jaar een IT-dienstverlener. Wij adviseren middelgrote bedrijven in de hout- en verpakkingsindustrie. Genaueres unter www.acadon.de

Wil je een bedrijf beter maken dan de concurrentie? Onze klanten zitten te springen om optimale processen in hun bedrijven! Wij helpen hen daarbij, ook met onze top IT-producten. Wil je ook je eigen team nog sterker maken? Dan ben je gelijk met ons:

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuw lid op de eerstvolgende mogelijke datum.

Consultant Dynamics 365 Business Central Timber

 

Wat ga je doen

Als consultant begeleid je klanten bij de migratie, de implementatie en het gebruik van de door ons geleverde systemen binnen de houtbrance. Verder ben je actief met de voorbereiding en uitvoering van verzoeken tot aanpassingen die via diverse kanalen binnenkomen. Dit kan zijn via een ticketing systeem of tijdens de reguliere bezoeken bij de klant op locatie.

Je zet verzoeken van klanten voor een bepaalde functionaliteit om naar een getest resultaat waar zowel jij als de klant trots op zijn. Om dat te realiseren schakel je in een klein team één op één met de klant, de ontwikkelaar en je collega consultants.

Wat zoeken wij

Een gemotiveerde consultant die minimaal op HBO-niveau denkt en werkt en graag meedenkt met de klant. Een aantal jaar relevante werkervaring is een pré, maar geen keiharde eis. De vertaalslag van bedrijfsprocessen naar softwareoplossingen gaat je gemakkelijk af. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en past goed in ons team van gedreven programmeurs en consultants met een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

Een ambitieuze, professionele werkomgeving met gemotiveerde, goed opgeleide collega’s in een compacte organisatie waar plezier in het werk een belangrijke factor is. We bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen middels coaching, opleiding en training. Maar ook ruimte in de vorm van tijd. Vanzelfsprekend horen daar een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

 

Zurück zu den Stellenausschreibungen E-Mail-Bewerbung Online-Bewerbung