Wij zijn ...

jbs – en al meer dan 90 jaar een familie gerunde groothandel voor specialiteiten in de agrarische sector met ongeveer 100 werknemers. Wij begeleiden onze klanten – veehouders/loonbedrijven – in Duitsland, Polen, Tsjechië en Nederland via de telefoon, vanuit onze vestiging in Visselhövede (DE).

We zoeken jou ...

... om ons succes in de nederlandse markt te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Jij bent verantwoordelijk voor het telefonische contact (ook primaircontact) met onze klanten en het verder ontwikkelen van bestaande klantenrelaties. Jouw zelf opgebouwde netwerk helpt jou en het team verder een nóg grotere rol op de markt te spelen. Jouw inzicht en ideën worden gewaardeerd en opgepakt.

Wat breng jij mee?

Ervaring in de verkoop is een pré maar geen must. Veel zij-instromers hebben hier ook hun nieuwe start gevonden. Verder nog, zin te hebben naar Duitsland te komen en geen angst om op vreemde mensen af te gaan.

Wij bieden jou ...


... een individuele inwerkingsprocedure gegeven door jouw Nederlandse team. Dit team ontwikkelt zich op de Nederlandse markt.

Wij bieden een vast salaris en verschillende bonificaties, die ook haalbaar zijn. Daarnaast hebben wij verschillende feesten en partijen, sportactiviteiten en dergelijke. Om de start in Duitsland zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen wij jou helpen met bijv. een woning van de zaak. Trouwens; je hoeft niet perfect Duits te kunnen, zolang je maar goed Nederlands kan ...

Locatie: Amsterdam

Ik wil het!

Hoe zien de volgende stappen eruit?

Je kan 3 dingen doen:

1. Sollicitatie sturen naar karriere@jbs.gmbh

2. Gewoon even opbellen om een betere indruk te krijgen
0049 4262 - 20 74 -301 (Kristina Albers)

3. Of gewoon langs komen om een dagje mee te lopen. Hiervoor gewoon een afspraak maken en eventueel kunnen wij jou ook een accomodatie bieden.

 

joachim behrens scheessel gmbh ▪ Celler Straße 60 ▪ D-27374 Visselhövede
contactpersoon: Kristina Albers
Voor een verdere indruk kijk eens op onze website www.jbs.gmbh

 

Terug naar overzicht E-mailprogramma Online Application